Hultavägen 78A

Gunnilse, Göteborgs kommun Se på karta

5 500 000 kr

6 250 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
903 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
39 500 kr/år

Följ den slingrande Hultavägen fram till nummer 78 och sväng i på den stenlagda uppfarten. Parkera bilen här eller i det rymliga dubbelgaraget.
Denna välskötta villa uppfördes 2015 och har sedan dess bebotts av samma familj. Invändigt väntar generösa ytor med plats för den större familjen och umgänget.

På entréplanet finner ni kök, badrum, matplats och vardagsrum. Här finns även det första av hemmets fyra sovrum. Från vardagsrummet nås den soliga och vältilltagna altanen. En trappa upp nås ovanvåningen med tre sovrum, badrum och allrum.

I Gunnilse bor ni med närhet i centrala Göteborg utan att förlora naturens lugn. Bussförbindelserna är goda med linje X3 som smidigt tar er mellan Gråbo-Göteborg-Särö. För barn i skolåldern är Gunnilseskolan det givna valet, här undervisas barn från förskoleklass till sexan. Förskolan vid Gunnilseskolan samt föräldrakooperativet ”Nallarna” har dagbarnvård för de yngre.

Det dagliga inköpen gör ni med lätthet hos den lokala ICA Nära. Blir ni sugna på Take-away finns både thai-restaurang och pizzeria i Björsared/Olofstorp, en kort bilfärd bort. Om golf är ett intresse erbjuder Lerjedalens GK tre olika banor av varierande svårighetsgrad och karaktär. Golfklubbens café är också en uppskattad samlingsplats.

Vill ni ge er ut på upptäcktsfärd i närområdet finns fina badsjöarna Långvattnet och Smörvattnet att ta sig ett dopp i. Gillar ni att vandra kommer ni lätt åt Bohusleden som ger er många kilometer av friluftsliv. Den fina cykelvägen längs den nedlagda smalspåriga järnvägen ger härliga dagsutflykter för hela familjen.

Varmt välkomna att boka in er på någon av visningarna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Partille

Kontakta mäklaren

Therese Andersson

Bjurfors Partille
Mäklare Therese Andersson, Bjurfors Partille
0732319028

Visningstider

  • 3
    okt
    Sön 3 okt kl. 11:45–12:15
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.