Vippärtsvägen 32

Gunnilse, Göteborgs kommun Se på karta

5 690 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
198 m²
Tomtarea
690 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
60 476 kr/år

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för en visning!
Möjlighet att förvärva denna stora och välplanerade villa om hela 198 kvm i populära Gunnilse ås. Här erbjuds ett av de större husen i området då en tillbyggnation gjorts av övre våning 2008. Carport intill huset med plats för ytterligare bilar att parkera på uppfarten är sidigt och bekvämt.

Den större familjen kommer att uppskatta detta luftiga hus med rymliga och sociala ytor. Vardagsrummet/allrummet är husets hjärta tillsammans med det väl tilltagna köket i smakfulla materialval. Härifrån har man generöst med takhöjd till nock och rikligt med ljusinsläpp samtidigt som det blir väldigt socialt med de öppna ytorna mot köket. Entrévåningen erbjuder utöver detta även tre lättmöblerade sovrum, tvättstuga med klädkammare i anslutning som ger bra med förvaring samt helkaklat badrum.

Övre våningen som man byggde till och isolerade 2008 har skapat en fantastik yta för huset som uppskattats mycket efter ombyggnationen. Här finns ett luftigt vardagsrum med plats för den större soffgruppen. Intill hittar vi ett kvadratiskt sovrum, stor klädkammare och rymligt badrum.

Utanför huset har nuvarande ägare lagt ner mycket kärlek och skapat en fin oas att vistas i med vackra och fina växter samt odlingar. Tänk dig att sitta under pergolan och och äta dina egna vindruvor hängandes över dig och till middag servera hemmagjorda vinbladsdolmar. Råvarorna till middagen finns att handla i ICA Nära Gunnilse som ligger inom behagligt avstånd till området och det bredare utbudet av affärer och restauranger finner du antigen i Allum eller Angered Centrum.

Omgivningen och grannskapet är något nuvarande ägare uppskattat mest med området. Här bor du med ca 7 minuters gångavstånd till busshållplatsen där linje X3 smidigt tar dig till mellan Gråbo-Göteborg-Särö.
Lugnet och den vackra naturen är oslagbar med fina vandringsleder bland både åkrar och natur via Bohusleden. Badsjöar i närområdet är platser man älskar att besöka under varma sommardagar eller kalla vinterdagar för skridskor på isen. För er som gillar golf finns Lärjedalens Golfklubb i närheten.

Varmt välkomna att skapa er en egen och rättvis känsla av denna trevliga villa!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Kontakta mäklaren

Sasa Sekulic

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
Mäklare Sasa Sekulic, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
0735-18 88 64