Kommande

Klostervägen 40

Gustavsberg - Lugnet, Värmdö kommun Se på karta

7 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
1 010 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
44 049 kr/år
Kommande

Sällsynt möjlighet att förvärva en varsamt renoverad 60-talsvilla med spännande planlösning i lugna villakvarter. Nuvarande ägare har renoverat huset med stor respekt för dess arkitektur. Ett extra plus är den egna lägenheten som ligger i anslutning till bostaden. Här finns vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum och ett helkaklat duschrum.

Entreplanet har gott om socialaytor och utgång till 2 olika uteplatser. Huset är genomgående renoverat och bara att flytta in.

Stor uppvuxen trevlig tomt med stor gräsmatta för lek och umgänge. Här samsas fruktträd, buskar och planteringar.

OMRÅDE:
Trevligt beläget i lugnt och uppvuxet villaområde med närhet till fina grönområden. Nära till busshållplats som trafikeras av buss 425 som tar ca en halvtimme till Slussen och även av buss 423 som går till Skanstull/Medborgarplatsen.

Lugnet är ett barnvänligt och tryggt område med lekplatser och spännande natur för upptäcktsfärder. På bekvämt promenadavstånd ligger flera skolor, förskolor och Gustavsbergs centrum med all tänkbar service. Här finns idrottsplats, badhus med äventyrsbad, tennishall, fina motionsspår, utegym, affärer, konditori och restauranger.

På promenadavstånd finns också Farstaviken och Gustavsbergs Hamn med caféer, affärer och restauranger. I hamnen lever också porslins- och keramikarvet vidare med utställningar och butikshandel. Gustavsbergs Porslinsmuseum i Nationalmuseums regi slår åter upp portarna i sommar och i Gula Byggningen finns modern konsthall. Fin gästhamn där man bland annat kan spela ett parti boule eller varför inte hyra cykel och ta en tur.

Läs mer på kommunens hemsida www.varmdo.se

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Helen Jelbe

Bjurfors Värmdö
Mäklare Helen Jelbe, Bjurfors Värmdö
070-782 00 93

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.