Mellangatan 2B

Habo, Habo kommun Se på karta

3 395 000 kr

3 950 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
165 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
917 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
42 749 kr/år

Äntligen har vi fått möjligheten att presentera denna familjevänliga villa mitt i centrala Habo. Ett oslagbart läge med med allt vad Habo har att erbjuda bara på andra sidan häcken. Med gångavstånd till både buss- och tågstation sker smidig pendling till antingen Jönköping eller Falköping med omnejd.

Villan kännetecknas av generösa sociala ytor, klassiska materialval och parkettgolv i stora delar av bostaden. En gedigen familjevilla fördelad i 1½ plan. Stora renoveringar är gjorda såsom fönsterbyte, renoverat badrum, luft/luftvärmepump och kamin för låga driftskostnader.

Utvändigt finner vi en välskött och lättskött trädgårdstomt, där automowern tar hand om gräsmattan. Baksidan av trädgården är privat och insynsskyddad med ett spabad och grönyta i rakt söderläge, vilket gör att ni har sol från förmiddag till sen kväll! Helt enkelt en skyddad oas mitt i centrala Habo!

Habo är en ort som växer för var dag som går - vilket inte är så svårt att förstå när man besöker området. Här finner du fina vyer, nära till naturen, bra skol- och barnomsorg samt närhet till Habo centrum. I Habo centrum finns såväl möjligheter till shopping som vårdcentral, apotek och restauranger. Bra kommunikationsmöjligheter till Jönköping, Falköping och Skövde.

Varmt välkommen på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Habo

Kontakta mäklaren

Evelyn Daniel

Fastighetsbyrån Habo
Mäklare Evelyn Daniel, Fastighetsbyrån Habo
0720-19 19 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas