Lundgatan 236

Habo kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
781 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
18 000 kr/år
Antal besök
2 287
Dagar på Hemnet
12

Välkomna till denna gedigna familjevilla på Lundgatan i centrala Habo. Här erbjuds fyra större sovrum, två badrum, rymlig hall, klädkammare och en praktisk groventré/tvättstuga att slänga av sig arbetskläderna efter en lång dag på jobbet. Den tilltalande trädgården bjuder på flera fruktträd som plommon, äppel och körsbärsträd. Inte nog med detta finner ni även rabarber, vinbärsbuskar, krusbärsbuskar samt flera vindruvsrankor, en fullträff för den med gröna fingrar. Vidare bjuder trädgården på bra med utrymme för både lek och spel.

På Lundgatan bor ni i ett mycket lugnt och familjärt område med närhet till både natur, förskolor och skolor. Gena genom häcken på baksidan för att endast ett stenkast bort nå Alléskolan F-6 och bussen som tar dig mot stan eller mot Habo centrum. I närheten finnes även tre olika förskolor. Vidare ligger Lundgatan 236 ypperligt placerad på en återvändsgata bland de sista husen vilket bidrar till en stillsam gata med minimal trafikering. Villan har även stor potential med sin fördelaktiga planlösning. Önskas ytterligare sovrum går det slå upp en vägg i ett av de större sovrummen på övervåningen.

Med närheten till Habos hjärta, till nya stadsdelen Kärnekulla, till skolor och till naturen kommer hela familjen stormtrivas här.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

  • 20
    sep
    Idag kl. 17:00–18:00
    Anmälan krävs. Vänligen boka in önskad visningstid via mäklarens hemsida. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.