Vårgårdsvägen 16

Hackefors, Linköpings kommun Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
756 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
30 804 kr/år

Ett toppläge i populära Hackefors (Vårgård) med skogsområde som närmsta granne! Välkomna till denna suterrängvilla med gott om plats för hela familjen.
Längst in på lugn gata bor ni hemtrevligt på en yta om hela 235 välplanerade kvadratmeter.
Idag finns 4 sovrum men kan utökas till flera.
På entréplan välkomnas man av en rymlig hall med klinkergolv. Här finns idag två rymliga rum. Ett rum /gillestuga med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Det andra rummet är även det stort och kan med fördel delas av till två sovrum. Vidare finns ett stort hobbyrum med garderober, här har nuvarande ägare haft en frisörsalong , utrymmet skulle även passa perfekt som gym, biljardrum eller liknande. På entréplan finns wc / dusch, tvättstuga samt bastu.
En trappa upp finns ett stort kök, ett rymligt vardagsrum med plats för matsalsbord, 2 sovrum och ett kontor/sovrum. Här finns även ytterligare ett badrum med badkar.
Villan som har en stor terrass är omgiven av en trevlig trädgård med plats för lek och gemenskap.
Här på Vårgårdsvägen 16 är möjligheterna många! Kanske är ni en stor familj som behöver flertalet rum eller en mindre familj som önskar stora, öppna och sociala utrymmen!
I Hackefors bor man i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till city. Flera skolor och förskolor finns i närområdet.

Varmt välkomna på visning !

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Linköping

Kontakta mäklaren

Jennifer Collins

Mäklarhuset Linköping
Mäklare Jennifer Collins, Mäklarhuset Linköping
0734420307
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas