Kantorsgatan 14

Haga, Sundsvall Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 024 m²
Byggår
1926
Driftkostnad
38 004 kr/år

När jag kom hem till familjen för första gången, så berättade dom om att livet hade förändrats och att de skulle gå åt skilda håll. Det bästa med att får träffa säljarna var att de verkligen är ett skolexempel på hur man kan växa ifrån varandra, bestämma sig för att separera, och fortfarande vara goda vänner. Väldigt ofta stöter vi på separationer i jobbet där säljarna inte är goda vänner och där man inte ens kan ha en dialog med varandra.

Hemmet är charmigt ut i fingerspetsarna, och här finns både ett renoverat kök och badrum. Man har tagit tillvara på de ytor som finns, och lyckats fånga både trevliga färg och materialval. I källaren finns det gott plats över till er förvaring. Trygghetsvakt är installerat på vinden och en vattenfelsbrytare installerad i källaren.

Hemmet fick en tillbyggnad 2016 med kök, badrum, hall och altan. Från köket når man den fina terassen via en skjutglasdörr. Den uppvuxna tomten har både bärträd och odlingsmöjligheter, samt en förrådsbyggnad. Här bor ni med närhet till centrum. Vill du koppla av med skogspromenader eller shopping så är det inte långt till skog och natur, motionsspår samt Birstas puls. Välkommen hem till Kantorsgatan 14!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri