Slagrutan 10

Hagaström, Gävle kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
128,5 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
1 082 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
36 155 kr/år

Nu finns snart möjlighet att förvärva denna fina familjevilla med mycket bra läge i populära Hagaström med nära till både förskola och skola samt med närhet till både badplats och idrottsplats med fotbollsplaner, skridskoplaner samt motionsslinga i skogen. Här bor du vid en mycket lågtrafikerad gata i ett lugnt och barnvänligt område på en stor härlig tomt med lättskött gräsmatta och fina äppelträd, perfekt för lek och spel. Stort inglasat uterum för vår- och höstbruk varav en del med altan i och gott om utrymme för umgänge.

Invändigt disponeras villan av hela fem sovrum, två badrum, tvättstuga, kök samt ett vardagsrum med plats för matmöbel i det fina burspråket samt gott om plats för loungemöbler. Den vackra kakelugnen tillför hög mysfaktor samt bidrar till uppvärmning under kalla dagar. Bostaden har löpande renoverats genom åren med bl.a. nytt badrum på övre plan 2022.

Väl tilltagen uppfart med plats för flertalet bilar, isolerat garage med carport och uppvärmt rum med egen hall, perfekt för den egna verksamheten eller hemmakontoret. I friggebod med två separata utrymmen med tillhörande trädäck, finns möjlighet till förvaring eller gästrum.

Sammantaget en mycket fin villa med stora möjligheter och toppenläge!
Varmt välkommen hem till Slagrutan 10!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Pernilla Berglund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Pernilla Berglund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
0703-751221

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.