Landskronavägen 17

Häljarp, Landskrona kommun Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
205 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
766 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
34 600 kr/år

I hjärtat av Häljarp med kortare gångavstånd till Pågatågsstation, ICA Nära och byns pizzeria finner ni denna väl tilltagna villa om dryga 300 kvm inklusive källare i gott skick. Uterummet om hela 30 kvm är vinterisolerat med golvvärme och solsäkra uteplatser erbjuds vid poolområdet i sydvästläge.

Villan har löpande renoverats med bland annat uterummet, två helkaklade badrum, nya fönster samt anlagda utemiljöer och de generösa sällskapsytorna kan göras om till hela 7 sovrum om så önskas eller varför inte hemmakontor.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande entré som öppnar upp sig mot kök och vardagsrum som kompletteras av två sovrum, ett helkaklat badrum samt det generöst tilltagna uterummet.

Ovanvåningen erbjuder 2 sovrum, ett helkaklat badrum samt ett väl tilltaget allrum som kan delas av till ytterligare 1 eller 2 sovrum om så önskas.

I den fräscha källaren med dryga 2,20 meter i takhöjd finns ett stort allrum, en rymlig tvättstuga med extra dusch, ett hobbyrum som lämpar sig utmärkt till hemmagym eller liknande samt en verkstad och ett mindre förråd.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen samt Häljarps pizzeria snett över gatan. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse och ca 10 minuter bort med bil ligger Barsebäcks Golf & Country Club samt badplats vid Barsebäcks hamn. Större matbutiker i Landskrona och Landskrona centrum nås inom 5-10 minuter med bil.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Rickard Lind

Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Rickard Lind, Mäklarhuset Landskrona
0727-12 50 45
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas