Nyproduktion

Ljungbergsvägen

Hålkedalen, Strömstads kommun Se på karta

5 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
1 000 m²
Nyproduktion

Välkomna till detta unika och energieffektiva boende på Hålkedalshöjden i Strömstad! Här bor ni bekvämt i nyckelfärdig nyproducerad friköpt villa med gångavstånd till både stranden och centrum. Priset inkluderar både tomt, anslutningsavgifter samt entreprenad - Färdigt att flytta in!

Huset har en öppen och social planlösning på entréplan och en lite mer privat del på andra våningen med inte mindre än fyra sovrum. Mindre trädgård som inte tar din tid i anspråk, men samtidigt naturnära med grönområde precis utanför tomtgränsen med fina strövområden. Gångstig finns ner till strand och brygga. På cykelväg tar ni er enda in till stan.

Villorna produceras av Reformhus, hög och modern standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen.

På länken nedan kan man enkelt optimera sin villa med olika tillval, här kan enkelt navigera sig framåt och se det färdiga resultatet, allt i en snygg 3D miljö. Planlösning finns även här.

https://wisibel.com/c/reformhus/halkedalshojden

Tips; Vid köp av nyproducerade fastigheter kan man få låna amorteringsfritt i 5 år.
Observera att bilder invändigt är från ett visningshus där det finns tillval, bilderna utvändigt är digitala renderingar.

Visningshus finns i Hässleholm för dig som vi uppleva husen på plats!

För mera frågor angående hus kontakta Nils Fredriksson, 072 710 88 00 [email protected]

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Strömstad

Kontakt

Steven Zettergren

Fastighetsbyrån Strömstad
Mäklare Steven Zettergren, Fastighetsbyrån Strömstad
070-514 58 04
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas