Skogsmyrgatan 8

Hällbacken, Luleå Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
983 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
14 977 kr/år
Antal besök
5 814
Dagar på Hemnet
8

På hörntomt med bra läge finner du denna hemtrevliga 1½-plansvilla uppförd 2016 med fristående garage. Här har du möjlighet att bo med låga driftkostnader tack vare solceller och kamin som komplement till uppvärmningen.

Villan inrymmer fyra sovrum varav två i entréplan och två på övre plan. Både vardagsrum och allrum finns vilket lämpar sig bra för barnfamiljer. Allrummet har rikligt med ljusinsläpp från takkupa. Det hemtrevliga köket har vita luckor och svarta bänkskivor. Badrum med badkar i entréplan och badrum med bastu på övre plan. I det mysiga vardagsrummet finns en braskamin som är godkänd att elda i. Från vardagsrummet har du tillgång till den överbyggda altanen med fritt läge. Från ett av sovrummen på övre plan har du tillgång till en stor balkong. Genomgående enhetliga laminatgolv och trivsamma tapetval. Välkommen till ett hem att trivas i!

Hällbacken är ett populärt bostadsområde med blandade boendeformer. Här finns en förskola som slog upp portarna 2017 ett stenkast från detta hus. Närhet till badstrand & Ormbergets friluftsområde. Hällbacken ligger endast ca 6,5 km från Luleå Centrum och ca 4,5 km från Luleå Tekniska Universitet. Villan är besiktigad av Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel.

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 22
  jan
  Idag kl. 13:00–13:40
  Föranmälan krävs - Max 2 personer/sällskap. Föranmäl via länk, mail eller telefon.
 • 25
  jan
  Mån 25 jan kl. 16:30–17:10
  Föranmälan krävs - Max 2 personer/sällskap. Föranmäl via länk, mail eller telefon.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.