Hultet Fridkulla 2

Hällingsjö, Marks kommun Se på karta

4 790 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
1 515 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Driftkostnad
27 200 kr/år

Välkommen till denna byggklara tomt i populära Ubbhult med högt vackert lantligt läge och vacker utsikt och härligt solläge. Här kommer inom kort Villa Spira 168 från Hjältevadshus att uppföras och nu finns möjligheten att förboka en villa för att kunna anpassa huset efter eget tycke och smak.

Pågående kampanj till ett värde av ca 135000:- ingår vid tecknande avtal innan 31/12-2022.

Villa Spira 168 har, med sin öppna planlösning och med ytor för fina stunder tillsammans med familj och vänner, blivit ett av Hjältevadshus mest populära hus. Huset kan inredas med upp till 5 ljusa rum, två öppna vardagsrum, kök och två badrum, där sovrummen och vardagsrummet på andra planet når över tre meter till nock, vilket skapar en enormt fin och luftig rymd, Även förvaringsmöjligheter såsom förråd finns i huset och möjlighet till vindsförråd kan uppföras. Köken från Ballingslövskök är satta i fin harmoni för att utgöra mycket köksförvaring, här väljer man av de behagliga färger som man finner i Ballingslövs sortiment. Badrummen är kaklade av proffsiga kakelhuset i Kungsbacka, man väljer fritt på ett sortiment med ljusa härliga färger på kaklet och önskar man mer karakteristika kakelplattor så kan man naturligtvis välja till detta.

Övre plan är ej färdigställd och kan inredas efter behov men förberedd med trappa, fönster i gavelspets och uppdraget vatten och avlopp till badrum, även utdraget rör för radiatorer till rummen på andra våningen. Markarbetena är varsamt anpassade den vackra utomhusmiljön och tillsammans sätter man sin prägel på hur den kommande utemiljön skall möta era önskemål och framtida drömträdgård.

Fastigheten är befriad från fastighetsskatt/fastighetsavgift i 15 år.

Frågor om Villan Spira 168 kontakta Sofia Rostedth på Mobil: +46 709-296629, [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Kontakta mäklaren

Pär Brundin

Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Mäklare Pär Brundin, Svensk Fastighetsförmedling Kinna
0320-20 99 56