Älunda 4

Hållsta, Eskilstuna Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
3 150 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
50 554 kr/år
Antal besök
5 343
Dagar på Hemnet
11

Längs med den slingrande vägen, med en vacker skogsbacke som fond i bakgrunden och en vidsträckt vy över öppna fält, finner vi ett hem som har allt man kan önska. Faluröda fasader med accentuerande vita knutar, valmat tak med djupt taksprång och effektfull spotlights belysning. Spröjsade fönster, påkostad pool och poolhus med gästrum och vedeldad bastu. En riktig lantlig sommaroas endast 15 min från stadens puls!

Välplanerad enplansvilla från 2011, designad för ett socialt liv med ytor som präglas av rymd och ett härligt ljus. Innanför den takade förstukvistens entré välkomnar en tilltalande och praktisk planlösning. Med generösa sociala ytor i öppen planlösning, extra allrum mellan 2 sovrum och separat 3:e master bedroom intill arbetsrum och badrum, passar villan lika bra för småbarnsfamiljen och tonårsfamiljen som när barnen flugit ut. 2,60 m i takhöjd och maximalt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, genomgående ljusa ytor och moderna, påkostade materialval såväl exteriört som interiört. Vattenburen golvvärme i alla rum, slipbart parkettgolv i ek och två moderna helkaklade badrum samt ett modernt IKEA-kök med lantlig touch.
7 rum och kök, varav 4 sovrum, totalt 150 kvm. Lättskött och plan trädgård om 3 150 m² (friköpt). Attraktivt lugnt och lantligt läge strax utanför Hållsta. Dubbelgarage, förrådsbod, kommunalt VA, centraldammsugare, energisnål uppvärmning med frånluftsvärmepump från NIBE samt anslutet till fibernät.

VÄLKOMMEN IN
Från den lugna återvändsgatan nås en bred grusad uppfart med utrymme för 4 bilar. Det isolerade och uppvärmda garaget har fjärrportar och fungerar lika bra till verkstad som för hobbyverksamhet eller kontor för egna firman. Den plana trädgården är lättskött och inhägnad av ett falurött staket. Här finns några äppelträd och för den odlingsintresserade även en köksträdgård och odlingslådor.
Redan första stegen in i entréhallen känner man villans härliga rymd och ljus. Det höga läget och stora fönsterpartierna ger ett naturligt ljus och utsikt över pooldäcket utanför.
Hallen har gott om utrymme för kläder med inbyggda garderober. Rakt fram öppnar planlösningen upp mot bostadens hjärta. Här möts ett ljus kök och vardagsrum med braskamin, i öppen planlösning. Köket är utformat för social samvaro med en stor arbetsyta med barbänk som avskiljare mot vardagsrummet. Här finns utrymme för alla att vara med vid storbak, men också en perfekt yta för något gott att dricka till gästerna eller barnens läxläsning, i väntan på middagen. I vardagsrummet intill sprakar brasan i kaminen, de generösa fönsterpartiet ger ett härligt ljus och god uppsikt över barnens lekar i poolen utanför. Inredningen har goda förvaringsutrymmen med ett lantligt platsbyggt skafferi i hörnet, höga överskåp, vitrinskåp och mjukstängande skafferilådor i underskåpen. Bänkskiva i ek knyter an till parkettgolvet och vitvaror i rostfritt ger kontrast till det vita köksluckorna. Från vardagsrummet nås ett mycket stort altandäck med högt läge där man njuter av ett ogenerat läge. lata sommardagar i poolen och sommarens alla lekar. Här njuter du är bästa solläget hela dagen fram till kvällen. Runt hörnet ryms även långbord för sommarens alla fester.
Från hallen nås det större sovrummet, ett master bedroom med höga inbyggda garderober samt gästrum/arbetsrum och ett stort badrum intill. Badrummet är stort nog att rymma hela familjen. Här finns badkar och dusch med vikbara glaspartier samt tvättställ med kommod och utgång till pooldäcket. I motstående gavel på huset finns en praktisk sovrumsavdelning med två sovrum med ett allrum mitt emellan, samt ett mindre badrum och tvättstuga. Allrummet passar perfekt som TV-hörna för barnen eller hemmakontor stort nog för två. Även tvättstugan är ljus och fräsch, har bra förvaringsutrymmen och praktisk grovingång.
Den gjutna poolen från Folkpool har saltklorinator och hålls uppvärmd med luftvärmepump och har en välvt transparent pooltak. Även poolhuset är påkostat och gediget och passar lika bra för lån

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna