Carl Wahrens väg 23

Hallstavik, Norrtälje Karta & restider

1 600 000 kr
VillaVilla

Nu har du ett unikt tillfälle att förvärva denna centralt belägna villa i Hallstavik. På Carl Wahrens väg finns möjlighet att investera i både en trevlig villa som också har en tillhörande verkstad på fastigheten. Idag är verksamheten inte i bruk, men för mångas lokalkännedom så var detta gamla Mekonomen som nu bytt plats. Det är en fullt fungerande maskinhall med dubbelgarage, smörjhall, smörjgrop, kök, dusch, WC, kontorsdel, och kundutrymme med tillhörde kassadisk.
Missa inte den här chansen att köpa villa med tillhörande industrimark och verkstad. Ett strategiskt bra läge på orten. Tomten är delvis grusad, asfalterad med utrymme för flertalet p-platser. Vänligen se vidare i planbestämmelser under dokument.

Huvudhuset är uppfört 1909 enligt taxeringsinformationen. Denna välbevarade tvåplansvilla fördelar sitt nedre plan med stora, öppna och sociala ytor. Bland annat ett renoverat kök från 2011, vardagsrum försedd med fungerande öppen spis, matsalsrum och helkaklat badrum. Huset har 1 huvudentré och två stycken grovköks entréer.
På övervåningen möts man av en ljus och trevlig hall med utgång till balkongen. Vidare leds man till husets tre sovrum varav ett utrustat med badrum. Det finns flertalet kattvindar och garderober som gör det enkelt och smidigt med förvaringen.

Denna fastighet ligger i hjärtat av Hallstavik. Det som gör detta hus unikt är att man verkligen kan förverkliga sin dröm som bilmekaniker eller varför inte hyra ut lokalen som nuvarande ägare gjort i perioder. En bättre plats att bedriva sin verksamhet på är svårslagen. Trädgården omfamnar huset med höga träd och buskar. Hela fastigheten står till köparens förfogande.

Hallstavik ligger ca 40 minuter från Norrtälje och ca 1,20 timme till Stockholm med bil. Bussar går regelbundet och kommunikationen är bra.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
130 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
1 126 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
54 763 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Carl Wahrens väg 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 600 000 kr
Driftkostnad
54 763 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 779
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 28 dagar sedan, den 18 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips