Södra Fyrljusvägen 16

Hällsvik, Göteborg Karta & restider

9 995 000 kr
VillaVilla

Med fantastiskt läge uppe på berget med vidsträckt utsikt över Hälleviken och den övriga skärgården ligger denna fina vita trävilla i två plan med etage. Villan har en unik arkitektonisk utformning med upp till hela 6 meters takhöjd och fantastiska fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Huset erbjuder generösa sociala ytor, fyra sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Sällskapsytorna på entréplan utgörs av vardagsrum och kök i öppen planlösning och förutom den fantastiska takhöjden och utsikten präglas rummet av en pyramidformad designkamin på en upphöjd bas där elden syns genom fyra sidoglas. Generös altan och balkong med förstklassigt läge där man kan sitta och njuta av solens strålar samtidigt som man har utsikt över den fantastiska skärgården. Lugnt beläget i lummig miljö. Garage i huset med förråd. Huset är besiktigat!

Välkomna till kustnära Hällsvik i Torslanda! Hällsvik är ett litet samhälle med idylliskt läge. Här bor man i en vacker miljö med närhet till havet, klippiga berg, fina naturområden med promenadstigar och blandad bebyggelse där nytt möter gammalt då det är ett sommarstugeområde från början. I anslutning till badviken ligger Hällsviks Bycenter som är en skola med förskoleklassverksamhet samt årskurs 1-3. Nere vid viken som erbjuder badstrand och badstege finns även en kiosk som har öppet från mitten av maj till mitten av september. En härlig plats att umgås på med kanske frukost på morgonen, fika på dagen eller kvällsmys vid solnedgången. I området finns Hällsviks IF som varje år arrangerar ett antal aktiviteter för barn, ungdom och vuxna för att öka trivsel och samhörighet. Exempelvis anordnas midsommarfirande, pubafton, tipspromenad, knattefotboll, simskola och segling.

Torslanda ligger på sydvästra Hisingen och är ett område med närhet till både stad och natur. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut. Närmsta centrum är Amhult som erbjuder kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med ca 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell. Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser samt fina badplatser. Med kollektivtrafik eller bil tar man sig enkelt in till stan och övriga Hisingen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
219 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
767 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
39 050 kr/år
Byggår
1991
Räkna på boendet
  • Söndag 27 maj kl 12:30-14:00 Spara
    Bokade visningar, anmäl nedan, eller maila för tid.
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Södra Fyrljusvägen 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
9 995 000 kr
Driftkostnad
39 050 kr/år

Statistik

9 652
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 11 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips