Hannasvägen 1

Hannas, Simrishamns kommun Se på karta

2 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
200 m²
Tomtarea
2 600 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
30 438 kr/år

Bostad + butik + lager (+ delbar tomt?) på Österlen! Välkommen till denna spännande fastighet, med kommersiellt läge utmed Hannasvägen. Byggnaderna rymmer idag bostad, butiksdel och en del att nyttja för lager, verkstad, garage eller tillverkning. Bostaden består av fem rum och kök. Butiksdelen har stora skyltfönster i två väderstreck. Garage/lager-delen är väl tilltaget och har rejäl takhöjd. Därtill finner vi en källare och en oinredd vind med stor potential.

Under 2020/2021 ägde en mycket omfattande renovering rum. Fasaden renoverades och målades, nya fönster, nytt tak på huvudlängan, två nya badrum, kök, ytskikt. Butiksdelen totalrenoverades och fick en egen toalett. I boningshus/butik är all el och all vvs omdragen. Här är nu bara att flytta in och starta upp sin verksamhet!

Den stora trädgården består idag av gräsytor och har ett fint solläge från väster. För dig som vill bedriva verksamhet så finns här gott om plats för parkering, odlingar eller för ytterligare byggnader. Fastigheten kan sannolikt även styckas av i två separata fastigheter.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ekström

Mäklarna Ekström & Co AB
Mäklare Marcus Ekström, Mäklarna Ekström & Co AB
0709-398286
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020