Björklingevägen 4

Harbo, Heby Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Biarea
106 m²
Tomtarea
2 025 m²
Byggår
1940
Antal besök
4 100
Dagar på Hemnet
17

Varmt välkommen till Björklingevägen 4 och detta väldisponerade hus med hela 5 sovrum fördelade på tre våningar, här finns det gott om plats för alla du tycker om. Två större garage erbjuder även gott om plats för dina motorleksaker.

Bostadshuset är renoverat 2014 och erbjuder:
En stor, öppen hall med gott om plats för jackor och skor välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett nyligen renoverat, modernt och fräscht kök med högblankt svarta skåpsluckor och påkostade vitvaror. Köket har generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har huset fem sovrum (varav de två sista i källarplan) och ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Boendet erbjuder två badrum – ett smakfullt och stilrent med toalett, duschkabin, kommod, badrumsskåp och förvaringsskåp beläget på entréplan, samt ett praktiskt och fräscht med toalett, badkar, kommod beläget i källarplan. Dessutom finns ett inglasat och mysigt uterum med trätrall/betong med en trevlig matta ovanpå, här finns det gott om plats för ett större matbord. Uterummet har gaveln öppningsbar mot pooldäcket som har en oval -nedsänkt ovanmarkspool.

Huset står på en barnvänlig, stor, lummig trädgårdstomt med soligt sydvästläge. Tomten är insynsskyddad från tre håll, vackra björkar omger tomten. Ett kort stenkast från fastigheten ligger en ny trevlig lekplats med gungor och en häftig klätterställning.

Harbo är ett mindre samhälle ca 40 km från Uppsala. Här finns en ICA-butik, restaurang, bensinmack. Förskola samt grundskola årskurs F-6. Mycket goda allmänna kommunikationer till och från Uppsala/Östervåla. Harbo IF erbjuder GYM samt fotboll för alla åldrar.

Varmt välkommen på visning om du söker ett fint, välunderhållet hus med gångavstånd till matbutik, restaurang med rättigheter samt tät busstrafik t/f Uppsala. För en inblick i bostaden samt tomt -se filmen via Hemnet.se

Besiktningsutlåtande kommer att publiceras den 7/6

Läs mer hos mäklaren
Mäklarcentrum

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.