Melkavägen 1

Häsängen, Karlskoga kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 339 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
45 147 kr/år

I denna stora villa har gedigna ombyggnationer skett i nuvarande ägares regi. Under 80-talet byggdes hela övre plan till och huset blev försett med ytterligare tre stora rum samt badrum. 2016 renoverades även badrummet på entréplanet. Vidare finns fiber indraget och uppvärmningen sker bekvämt via bergvärme.

På entréplan finns två sovrum med tre inbyggda garderober i vardera, ett stort vardagsrum i vinkel samt ett luftigt kök. Från vardagsrummet når ni altanen under tak, som även den har renoverats i modern tid. Det finns även eldstad i huset, men denna behöver sotas innan användning. Även husets nedersta våning innefattar stora ytor med ytterligare ett badrum, bastu, gillestuga, tvättstuga samt förråd.

Den stora hörntomten ligger insynsskyddad och vegetationen är sparsamt fördelad bland buskar och träd. Det finns även ett stort och praktiskt dubbelgarage, perfekt för den motorintresserade eller den maniska samlaren. Sammantaget är detta ett ypperligt tillfälle att förvärva en välskött villa med stor potential.

Centrumkärnan är inom praktiskt avstånd och för ytterligare shopping är Storängens handelsområde nära till hands. Det finns gym, naturområden och flertalet skolor i området, där Häsängsskolan är belägen ett stenkast bort.

Hjärtligt välkomna att höra av er för kompletterande frågor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Magnus Skagerstam

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Magnus Skagerstam, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
0707-20 47 88