Odonstigen 15

Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun Se på karta

5 595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
600 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1985
Driftkostnad
27 068 kr/år

Välkommen till detta fina hus med friköpt tomt om 600 kvm!
Denna rymliga villa är redo att välkomna dig med en mängd fantastiska funktioner och uppgraderingar som gör det till det perfekta hemmet för dig och din familj. Fasaden målades 2013, vilket ger huset en fräsch och inbjudande exteriör.
Det är en omedelbar visuell aptitretare och ett tecken på att hemmet har vårdats och underhållits med kärlek. Vitvarorna uppdaterades 2017, vilket innebär att du har en modern och effektiv utrustning i köket som gör matlagningen och vardagen mer bekväm.

Det inglasade uterummet som byggdes 2022 är en fantastisk tillägg till huset. Här kan du njuta av det svenska klimatet året om, oavsett väder. Det är en ideal plats att koppla av på tillsammans med vänner och familj. En frånluftsvärmepump installerades 2012, vilket ger dig en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning och ventilation. Detta bidrar till en behaglig inomhusmiljö och minskade energikostnader.

Sammanfattningsvis är detta en villa som erbjuder det bästa av både komfort och funktion. Med en friköpt tomt, moderna vitvaror, inglasat uterum och en frånluftsvärmepump, har du allt du behöver för att trivas i ditt nya hem. Missa inte chansen att äga denna underbara fastighet.
Kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva detta fantastiska hem personligen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

Kontakta mäklaren

Zaid Jarjes

Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
Mäklare Zaid Jarjes, Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
070-7238302