Sandgrundsgatan 20

Hässleholm - Östervärn, Hässleholm Se på karta

4 075 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
218 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
863 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
33 910 kr/år

Välkomna till denna mycket trevliga sutterräng villa med en total boarea och biarea på ca 236 kvm. Huset ligger med ett bra läge i Hässleholm. Värt att notera, trots storleken på huset är driftkostnaderna låga, tack vare solpaneler som monterades år 2019.
Omsorgsfullt underhållen genom åren med hög kvalité på materialval.
Till nedre plan finns även en separat entré. Här finns rum som lämpar sig mycket väl som kontor eller separat tonårs avdelning.
Detta är ett hem byggt för att umgås i, stora sällskapsytor, både inne och ute, öppen och genomtänkt planlösning med gott om plats för hobbys och förvaring.
På fastigheten finns ett dubbelgarage samt två uppställningsplatser för bilar. Under garaget finns ett mindre förråd för förvaring av trädgårdsredskap med ingång i från trädgården. Trädgården är omgiven av grönska.

Utmärkt läge med närhet till såväl förskola som grundskola samt badhus och idrottsanläggningar.
Promenad- eller cykelavstånd till motionsspår och rekreationsområden som Linnéängen och Magle våtmarker. Samma gäller mataffär och Hässleholms centrum.

Hässleholms centralstation med sina utmärkta tågförbindelser ligger ca 15 minuters gångväg eller ca 5 minuters cykelväg från huset. Tåg avgår till Lund, Malmö och Kastrup varje halvtimme. Lund nås på ca 32 minuter, Malmö ca 47 minuter och Kastrups flygplats ca en timme och 10 minuter. Med X2000 är restiden till Stockholm ca 3 timmar och 44 minuter.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Hässleholm