Linvägen 7

Hedemora Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
91 m²
Biarea
79 m²
Tomtarea
892 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
35 249 kr/år
Antal besök
7 491
Dagar på Hemnet
19

På jakt efter en villa i ett lugnt område där det bara är att njuta och flytta in då allt är renoverat?
Välkommen till Linvägen 7 och detta stilrena boende! En villa om sex rum och kök där du stiger in i ett ljust och hemtrevligt boende om 91 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, behagliga färgval och bra planlösning. 

Här kommer vi in i en stor och öppen hall med gott om avhängningsmöjligheter och golvvärme. Perfekt för barnfamiljen som behöver plats för barnvagn och barnens alla kläder. Därefter finns ett härligt och ljust vardagsrum, tre sovrum varav ett i källarplan och ett smakfullt badrum med kommod, dusch, golvvärme, spotlights och toalett. Vidare har huset ett stilrent och öppet kök samt ett trevligt hobbyrum i källaren med plats för kreativa inslag.

Till bostaden hör ett trevligt takat uterum med anslutande trädäck. Här finns plats för både matbord och loungedel. Från dessa platser kan man betrakta husets välskötta och barnvänliga trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, sandlåda, bärbuskar och en vacker häck som skyddar mot insyn. Du kan även njuta av sol hela dagen på baksidan. Det finns även pallkragar för den odlingsintresserade.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Emaus hjärta. Närhet till både stadsberget och brunnsjöberget där det finns fina elljuspår och längdskidspår. Det finns även två stycken badplatser i närheten, gångavstånd till Munkbosjön och cykelavstånd till Matsbosjön. Dessutom har man Centrala Hedemora en bit bort från bostaden.
Varmt välkommen till Linvägen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Falun