Karl Dahlins väg 3

Hentorp, Skövde kommun Se på karta

2 800 000 kr

2 995 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
783 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
35 215 kr/år

Lagom stort hus i ett plan med inredd vindsvåning. Huset ligger på en lugn gata i attraktiva Hentorp. Stora delar i huset är i original och det börjar bli dags att renovera ytskikten, men taket är nytt sedan 2001, tegelfasad är lättskött och huset har ny uppvärmning via luft-vattenvärmepump sedan 2021.
Entréplan rymmer det mesta; ett fint vardagsrum med parkettgolv och fönster åt två håll, kök med stort söderfönster som ger härligt ljus, tvättstuga, pannrum, badrum och tre sovrum samt ett kapprum med gästtoalett. Som bonus är vinden inredd med ett allrum och ett sovrum och flera sidovindar som ger dig bra förvaringsmöjligheter. Att ytskikten är äldre betyder att du med gott samvete kan göra iordning det här huset så som det passar just dig allra bäst.

Härlig trädgård runt huset med en insynsskyddad baksida med plats för både odling och lek. Garage med plats för en bil samt förråd.

Hentorp är en riktigt idyll som passar både gammal som ung. Närhet till vackra naturområden och golf, liksom till service som mataffär, stadsbuss, förskola, skola och vårdcentral gör livet enkelt och bekvämt för de som bor här.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Jenny Blomberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Jenny Blomberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0733-92 13 36