Isbergavägen 28B

Herrängen, Stockholms kommun Se på karta

10 980 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
203 m²
Tomtarea
714 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
37 267 kr/år
Antal besök
7 154
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till Villa Royal från Sjödalshus byggd 2007, som karakteriseras av rymd och ett härligt ljus. Villan har påkostade materialval som t.ex. Tibro kök i massiv vitlaserad ek, bänkskivor i granit / massiv ek, Hajom skjutdörrar och golvvärme från en ny bergvärmepanna i hela huset. De sociala ytorna är väl tilltagna med öppen planlösning och härligt ljus från tre väderstreck.

På entréplan finns ett stort vardagsrum med ett generöst burspråk, stort kök som vetter ut mot husets baksida med två uteplatser både under tak och i anslutning till trädgården. Här finns också ett rogivande sovrum eller kanske arbetsrum mot husets långsida. Vid husets entré finns ett badrum med dusch, samt en groventré till teknikrummet på husets långsida.

Övervåningen präglas av ljus och har tre ordentliga sovrum och en stor härlig relax del med bastu och jacuzzi. Från relax delen når man den stora balkongen med eftermiddags- / kvällssol.
Här finns i dagsläget två sovrum, ett med storlek som ett master bedroom som har ett eget praktiskt dressingroom som skulle kunna göras om till barnkammare / kontor. Övervåningen rymmer också ett extra vardagsrum med burspråk som kan bli villans största sovrum. I anslutning till detta rum finns tvättstugan samt bra förvaringsmöjligheter.
Villan är fint belägen på en stor hörntomt med en plan härlig grönskande trädgård och ett varmt solläge. Mysig uteplats under tak vid husets baksida samt ett generöst trädäck med ytterligare en uteplats i husets förlängning mot trädgården. Separat förrådsbyggnad om ca 15 kvm. Den plana tomten inbjuder till en massa lek och aktiviteter.

Villan ligger ca sex minuters gångväg (543 meter) från Långsjön. Närhet till populära Herrängen Gård.

Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (233 meter). Lockas man av restaurangbesök finns Långbro Värdshus i Långbro park samt Rinos Bodega samt Aloe i närheten.

Närmaste grundskola är Herrängens skola (633 meter), som är en kommunal skola med ca 654 elever i årskurserna 1-6.
Med Buss 144 tar man sig till Fruängen eller till Gullmarsplan. Busstation finns i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Thomas Kihlman

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Thomas  Kihlman, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0708430863

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.