Herrhagens Byväg 72

Herrhagen, Uppsala Karta & restider

4 795 000 kr
VillaVilla

För er som söker ett boende i en trygg och naturnära miljö, men samtidigt önskar en direkt närhet till all möjlig service.

Ett trivsamt och välplanerat hus som erbjuder en boarea om ca 125 kvm boarea samt 42 kvm biarea fördelade över två plan. Huset ligger på en fin uppvuxen hörntomt och har ett mycket bra läge i den gamla delen av Herrhagen.

På entréplan finner ni ett renoverat kök som erbjuder gott om plats för den matlagningsintresserade samt för dem som vill umgås med kocken, dörr ut till en härlig altan i väst. Här kan ni njuta av eftermiddag-och kvällssol. I direkt anslutning till köket finns matsalen och vidare in finner ni det rymliga vardagsrummet. Även dessa två rum har altandörrar som tar er direkt ut i trädgården. Vidare finns här ett helrenoverat badrum med stilrena materialval, ett bekvämt sovrum samt en välkomnande hall.

På övre plan finner ni tre sovrum, varav ett föräldrasovrum med gott om förvaring i garderober med skjutdörrar. Här finns även husets andra badrum.

Herrhagen är ett område intill naturen med närhet till det mesta. Handel i form av ICA Maxi, Willys, systembolag, apotek, elektronik, kläder, djurbutik och mycket mer. Här finns även ett gym och restauranger, goda möjligheter för löpning, curlinghall, fotbollsplaner mm. Blandade boendemöjligheter i form av bostadsrätter och fina gedigna villaområden.
I dag finns det flera dag- och fritidshem i både kommunal och privat regi samt även låg, mellan och högstadium i området. Att åka med bil till centrum tar några minuter, med buss och på cykel cirka 15 minuter.

Hus med gott om utrymmen för hela familjen och en härlig trädgård, endast 5 km från city!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
125 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
1 190 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
36 900 kr/år
Byggår
1973
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Herrhagens Byväg 72 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 795 000 kr
Driftkostnad
36 900 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

23 723
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 504 dagar sedan, den 28 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips