Antilopvägen 13

Hersby Lidingö, Lidingö kommun Se på karta

29 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
203 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
924 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
17 800 kr/år
Antal besök
10 693
Dagar på Hemnet
2

Välkommen att njuta av modern arkitektur och unik design i detta drömboende med toppläge i Hersby på Lidingö. Denna exklusiva villa som disponerar totalt 259 kvadratmeter är ombyggd och totalrenoverad 2021 med känsla och stil till en genomtänkt planlösning. Belägen på en stor och härlig trädgårdstomt med ett högt och lugnt läge i Lidingös eftertraktade kvarter omgiven av golfbanan, Kyrkviken, Lidingövallen och Lidingö centrum. Här njuter vi av ett stringent formspråk som excellerar i exklusiva materialval. Här finns det mesta man kan önska sig såsom spatiösa sällskapsrum i öppen planlösning med ett magiskt ljus genom stora och spektakulära fönsterpartier samt öppen spis, ett stilsäkert kök med matplats under glastak, fyra till fem sovrum, tre badrum och en stor terrass i bästa sydvästläge. Flertalet altandörrar mot terrass och trädgård ger bostaden en flytande känsla av inne och ute. Källare med tvättstuga, pannrum, badrum med bastu samt förrådsutrymmen och garage.

Välkomnande och rymlig entré med väl tilltaget kapprum samt gäst-wc. Entréplanet bjuder på spatiösa sällskapsytor med rymligt vardagsrum med öppen spis. Spektakulär matplats under unikt takfönster i anslutning till det stilsäkra och välutrustade köket från HTH i massiv ek med vitvaror från Siemens och bänkskivor i svart kvartskomposit. I entréplanets mer privata del ses villans fyra sovrum varav master bedrum med utgång till altanen och badrum "en suite" med bl a dusch, badkar och dubbla tvättställ samt ytterligare tre bra sovrum med ett tillhörande badrum med dusch.

Via spiraltrappa i smide nås det övre planet med möjlighet till ytterligare sovplatser, lekrum, sovrum eller kanske TV-rum allt efter köparens egna önskemål.

Hela huset har genomgående materialval med bland annat golv av vitoljad ek samt ljusgrå klinker. Alla badrum har identisk inredning. Varenda detalj är genomtänkt att smälta samman med den övriga inredningen. Allt arbete är noga uttänkt för att uppnå en så hög standard som det bara är möjligt. Små detaljer som att fogar i badrum ska gå i linje med övriga detaljer som avlopp och duschglas tex. Inga trösklar och onödiga nivåskillnader för att skapa harmoni för ögat.

Trädgården är fri från insyn och bjuder på fantastiska sommardagar på altanen och på plana gräsytor.

Fastigheten är attraktivt belägen i Hersby bara en kort promenad från Lidingö centrum med all tänkbar service och ett stort urval av daghem och skolor. Läget är mycket attraktivt i Lidingös äldsta villakvarter och här kan man både njuta av lugnet och närheten till naturen liksom av det mycket centrala läget på ön.

Läs mer hos mäklaren
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Kontakta mäklaren

Helena Karnsund

Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Mäklare Helena Karnsund, Skeppsholmen Sotheby's International Realty
073-982 80 87

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.