Måsgränd 22

Hertsön, Luleå Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
109 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
500 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
35 141 kr/år
Tomträttsavgäld
5 746 kr/år
Antal besök
3 268
Dagar på Hemnet
17

På barnvänliga Hertsön väntar denna trevliga villa på nya ägare. Huset erbjuder yteffektiva och genomtänkta ytor om totalt ca 109 + 61 m² fördelat på 6 rum och kök. På entréplanet finns köket som har öppen planlösning till vardagsrummet och här finns både braskamin samt utgång till ett fantastiskt uterum ritat av Tirsén & Aili Arkitekter! Uterummet har vattenburen golvvärme och kan därmed nyttjas året om! Dessutom disponerar entréplanet även ett sovrum, en walk-in-closet (tidigare sovrum), badrum med dusch samt tvättstuga. Via hallen tar du dig upp till övre plan där det finns två sovrum i bra storlek, ett generöst allrum med möjlighet att uppföra fler sovrum om behov föreligger samt klädkammare och badrum med badkar.

För bekvämlighetens skull finns fjärrvärme, fiber och ett fristående förråd med vidbyggd redskapsbod (tidigare garage) med praktiskt asfalterad uppfart. Lättskött trädgårdstomt med härlig gräsmatta och utrymme för spring och lek. Det finns även träd, buskar och en trevlig odlingsrabatt på baksidan av huset.

På Hertsön finns för- och grundskolor, bibliotek, nytt blivande badhus och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Hertsöträsket ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta där (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser.

Villan är besiktigad av Anticimex och kommer av säljaren att försäkras mot dolda fel.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Sandra Kluwetasch

MOHV Luleå
Mäklare Sandra Kluwetasch, MOHV Luleå
0725-55 04 28