Hässleholmsvägen 93

Hjälmsjö, Örkelljunga kommun Se på karta

1 925 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
3 188 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1945
Driftkostnad
42 990 kr/år
Antal besök
2 763

Hässleholmsvägen 93 erbjuder inte bara en stor bostad utan även en stor dubbeltomt om 3188 kvm som dessutom ligger i nära anslutning till fantastiska Hjälmsjön och allt vad den erbjuder!

I denna bostad har du allt som krävs för att familjen skall kunna trivas, stor luftig tomt där barnen kan leka fritt, generösa platser inne i bostaden, bekväm uppvärmning i form av jordvärmeanläggning, ja detta är bara några positiva saker att nämna.
I detta köp så ingår även en obebyggd tomt i direkt anslutning som ger dig möjlighet till byggnation av garage. För den som har ett trädgårdsintresse så är denna tomt en dröm att få odla på där det finns gott om plats för det mesta i odlingsväg. Det finns även gott om uteplatser, både under tak och under bar himmel att njuta av.
Fastigheten har genomgått en del stora åtgärder som bl.a fått ett nytt tak 2015, ny dränering 2012, nya fönster 2016 samt ett nytt värmesystem 2012!
Utanför passerar bussen ett flertal gånger om dagen som gör pendlingen smidigare. Denna fastighet ligger med närhet till Hjälmsjöområdet och här finns det allt från fantastiska strövområden kring sjön till minigolfbana! Från trädgården finns det en stig ned till vattnet som gör det lättillgängligt.

Vi ses på visningen, välkommen med ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Örkelljunga

Kontakta mäklaren

Ida Ekedahl

Fastighetsbyrån Örkelljunga
Mäklare Ida Ekedahl, Fastighetsbyrån Örkelljunga
0709-38 54 83
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas