Idrottsplatsvägen 19

Hjärnarp, Ängelholm Karta & restider

2 995 000 kr
Villaicon_villa_inactive

På fantastiskt läge med skogen runt husknuten finns nu möjligheten att förvärva en villa i mysiga Hjärnarp. En mycket smakfullt renoverad fastighet som domineras av sobra färger som vitt och grått. Med plats för den stora familjen ges här svårslagna sällskapsytor med hela 230 kvm fördelat på i dagsläget tre sovrum. På entréplan erbjuds de nödvändigaste utrymmena så som sovrum, kök, badrum och allrum. En trappa upp ges en otrolig rymd med öppet upp i nock, stora fönsterpartier på gavelsidorna samt balkong. Här erbjuds en öppen planlösning med möjligheten att bygga om till fler sovrum.

Fastigheten förgylls av flertalet trivselhöjande faktorer så som bastu, nyrenoverat badrum, stor trädgård, inglasat uterum och uppfart med plats för flera bilar. Den charmiga kakelugnen som står placerad i mitten av huset sprider värme och skapar en skön atmosfär i husets centrala rum. Här bor du på en avskild gata men med närhet till byns populära affär, förskolor och skola. Idrottsplatsvägen 19 omsluts av en fantastisk natur med flera promenadstråk bland skog och vattendrag. På kort avstånd nås en uppskattad elljusslinga och ett omtyckt utegym. På cirka 10 minuter når du Ängelholm på ena hållet och Båstad på andra. Ett mycket bra utgångsläge för dig som pendlar eller helt enkelt bara vill bo i natursköna Hjärnarp!

För dig som vill bo ostört på fantastiska ytor med skogen nära inpå och flytta rakt in i ett smakfullt och välhållet hem kan det här vara drömmen. Detta är en kommande försäljning, vill du anmäla ditt intresse eller veta mer vänligen kontakta ansvarig mäklare redan nu!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
230 m²
Biarea
96 m²
Tomtarea
1 930 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
26 455 kr/år
Byggår
1969
Räkna på boendet
  • Onsdag 29 mar Spara
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Idrottsplatsvägen 19 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Driftkostnad
26 455 kr/år

Statistik

3 563
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 23 dagar sedan, den 6 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips