Triangelgatan 6C

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
161 m²
Tomtarea
1 354 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
25 399 kr/år

Vill ni bli kära vid första ögonkastet? Då ska ni titta hit!
Välkommen in till denna moderna enplansvilla med mycket karaktär, häftig arkitektur, luftiga sällskapsytor och gott om ljusinsläpp. Tänk att ett av få enplansvillor i Höganäs nu äntligen söker efter nya ägare.

Med sin trivsamma och härliga planlösning, blir det ett genomtänkt och bekvämt hem. Bostaden har stilrent kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där ett trivsamt ljusinsläpp fördelas över ytorna. Vardagsrummet är ett rum att trivas i och samlas med hela familjen. Här tänder man gärna en brasa under kyligare dagar. Under sommarens soliga dagar öppnar man gärna upp till trädgården och ut till jacuzzin. Förbi köket kommer ni till det stora sovrummet med sitt egna badrum och klädkammare - lyxigt. Från sovrummet finns det också utgång till den härliga baksidan. Varför inte starta morgonen med ett dopp i jacuzzin?

I andra änden av huset finns barnavdelningen, tre sovrum samlat tillsammans med ett badrum. De tre sovrummen har alla bra storlek och garderob finns i alla rum.

Den välkomnade miljön vid entrén går inte av för hackor, här känner man redan att man kommer trivas. Vidare på tomten finns en härligt stor altan med jacuzzi och gott om plats för både soffhäng och matplats, eftersom huset är byggt i vinkel så sitter du väldigt skyddat från insyn. Dessutom finns en häck som omgärdar huset, mycket lättarbetad tomt med plats för hopp och lek.

Kvalitéerna i denna enplansvilla är många, här får du plats för den stora familjen och gott om plats för trevliga middagar både inomhus och utomhus. Vattenburen golvvärme i hela huset, vilket gör att alla element är borta. Det här är villan för dig som söker något som är helt inflyttningsklart! Parkeringsmöjligheter på stensatt uppfart samt i carport. Intill carporten finns två bra förråd.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Louise Scholander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Louise Scholander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-7666736

Visningstider

  • 8
    okt
    Lör 8 okt kl. 12:00–12:45
    Föranmälan krävs! Passar inte tiden, kontakta mäklaren så hittar vi en tid som passar!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.