Triangelgatan 6C

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
161 m²
Tomtarea
1 354 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
25 399 kr/år

På Triangelgatans trygga kvarter ligger denna enplansvilla som väntar på att en ny familj ska flytta in och skapa nya minnen. Planlösningen är bra planerad med en barndel med tre sovrum och badrum. I andra delen av huset ligger det större föräldrasovrummet som har ett eget lyxigt badrum och klädkammare. Triangelgatan 6C är ett hus att trivas och njuta i och under sommaren är jacuzzin i trädgården den givna samlingsplatsen för hela familjen oavsett om du vill ligga och njuta i en solstol, ta ett bad eller bara hänga på det härliga trädäcket. I trädgården finns också gott om plats för spring och lek och härliga grillkvällar. Och även på vintern njuter ni av den uppvärmda jacuzzin som förgyller de kalla kvällarna.

I denna delen av Höganäs bor ni centralt och bekvämt, med närhet till ett stort service utbud. Ett familjevänligt och trivsamt område med fina gång- och cykelvägar, stora grönområde, lekplatser. En kort promenad bort har ni stranden och runt hörnet finner ni även skogsområdet Ärtan & Bönan.

Denna bostad måste upplevas i verkligheten! Varmt välkommen hem.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Louise Scholander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Louise Scholander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-7666736