Klövergatan 9

Höganäs Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
448 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
27 800 kr/år
Antal besök
2 941
Dagar på Hemnet
6

På barnvänligt område i Höganäs ligger Klövergatan 9 och denna stora familjevänliga villa om hela 160 kvm fördelat på två plan. Ett riktigt trevligt boende som tilltalar de flesta familjer med lagom tomt, ett gigantiskt uterum, flertalet sovrum och en härlig social planlösning.

På bekvämt avstånd från huset, parkerar man sin bil på den asfalterade uppfarten eller i bostadens garage. Villan är bra placerad på tomten där framsidan erbjuder härlig morgonsol medan bostadens trädgårdsbaksida erbjuder en lagom stor trädgårdstäppa som vetter i ett perfekt sydvästläge med sol från tidig lunch till sen kväll. Längs med villans ena kortsida finner vi ett enormt uterum. Från denna plats har man full uppsikt över barnen som kan leka fritt på områdets fantastiska grönytor precis utanför husets tomtgräns. När det vankas fest kan man briljera genom att servera en helgrillad gris från trädgårdens enorma grill. Det ni!

Väl inne i bostaden erbjuder nedre plan en lagom och gästvänlig entré, ett renoverat badrum, ett helkaklat gäst-WC, tre bra sovrum samt ett trevligt Kvikkök med delvis öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Som pricken över i:et finner vi en underbar öppen spis som inte bara skapar en hög mysfaktor utan även låga och bra driftskostnader. Härifrån har man även en naturlig utgång till det stora uterummet.
För er som drömmer om stora sociala ytor går det med små enkla medel att ta ned väggen mellan vardagsrummet och det ena sovrummet. I anslutning till husets uppfart finner vi även en fräsch tvättstuga, väldigt genomtänkt placerad när skitiga barn kommer hem efter en dag från förskolan/skolan.

Tar vi oss sedan upp till andra våningen möts vi av en luftig och möblerbar hall som sedan övergår till ett gigantiskt rum som vetter mot husets baksida. Önskar man hellre ett stängt rum för exempelvis barnen, är detta ett enkelt ingrepp. Direkt till vänster finner vi ett stort och ljust sovrum med mycket god förvaring. På detta plan finner vi även ett badrum från byggnadsåret som rekommenderas att se över.

Sammantaget ett väldigt trevligt hus i lugna och ytterst barnvänliga kvarter i attraktiva Höganäs. Här bor man oslagbart nära hav, strand och Kullabygdens majestätiska natur och idylliska kustorter.

Fastigheten är förbesiktigad! Kontakta ansvarig Fastighetsmäklare för mer info.

Varmt välkomna att boka din visning med ansvarig fastighetsmäklare!

Läs mer hos mäklaren
3Etage i Höganäs AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.