Kommande

Teodolitvägen 36

Högmora, Huddinge kommun Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
148 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Högmora 2:24
Om föreningen
Avgift
6 164 kr/mån
Driftkostnad
14 400 kr/år
Kommande

Nu finns det invändiga bilder på huset!

Välkommen till denna exklusiva bostadsrättsvilla i två plan om hela 148 kvm. Här möts du av en genomtänkt arkitektur från Lomar Arkitekter och kvalité in i minsta detalj där de stora glaspartierna skapar en otrolig atmosfär i hela huset.

Det första du möts av är den härliga altanen under den mysiga pergolan som ger ett trevligt första intryck av bostaden. Kliv sedan in i hallen och känslan kommer direkt, ljust och luftigt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en häftig köksö, duschrum och stora fönster mot de trädäckade altanerna. Altanen på baksidan är en oas i sig själv och är helt underbar angränsande till den stora tomten. Hela nedervåningen genomsyrar kvalité från golv till tak och en modern social miljö som är perfekt för större sociala tillställningarna. Övre planet erbjuder fyra ordentliga sovrum, perfekt allrum för hela familjen, fri utsikt i båda väderstrecken och ett badrum med allt man behöver.

Här kommer både stora som små familjemedlemmar trivas med närhet till kommunikationer, förskola, fritidsaktiviteter, natur och strövområden.

Varmt välkomna till Teodolitvägen 36!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Huddinge

Kontakta mäklaren

Patrik Granlund

Mäklarhuset Huddinge
Mäklare Patrik Granlund, Mäklarhuset Huddinge
0732627281

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas