Nyproduktion

Varnums Boarp 104

Hökerum, Ulricehamn Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
2 906 m²
Nyproduktion

Förverkliga drömmen om att bo bekymmerfritt i ett nyproducerat hus från Myresjöhus! På en naturskönt, lantligt läge planeras byggnation av en enplansvilla kallad Smart 126. Huset är, genom dess genomtänkta interiöra utformning, optimalt planerat för hela familjen. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som genom en öppen bardel har kontakt till köket samt trädgården. Vardagsrummets fönster når nästan golvet och ger generöst med ljusinsläpp. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Master bedroom och föräldrarnas avdelning ligger i husets andra ända med tillgång till egen toalett och klädkammare. Praktisk tvättstuga i anslutning till groventré. På 126 väldisponerade kvadratmeter bor man bekvämt med hög standard och skön komfort.

Köparen har möjlighet att komma med önskemål på interiöra lösningar och materialval för att sätta personlig prägel på sitt nya boende. Huset går att få i både modern och lantlig stil.

Vid köp av tomt ingår en färdig totalentreprenad. Ett köpekontrakt på fastigheten kommer att upprättas mellan köpare och säljare samt ett entreprenadkontrakt kommer att upprättas mellan köparen och husleverantören. I priset ingår tomt, anslutningsavgifter, färdigt hus samt carport/förråd och grovplanering av tomt. Husen är grundmålade. Priset är exklusive lagfart- och pantbrevskostnad.

Här presenterar vi två fina bostadstomter på högt och fritt läge där du bor bekvämt i lantlig idyll med vacker natur och härliga grönskande miljöer som närmsta granne. Fastigheterna är belägna i lugnt område med smidigt pendlingsavstånd till både Ulricehamn och Borås som erbjuder all vardaglig service.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn