Furudalsvägen 39

Höllviken, Vellinge Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
42 097 kr/år
Antal besök
7 505
Dagar på Hemnet
13

Det fina gula tegelhuset ligger på lugna Furudalsvägen med en härlig trädgård som vetter mot ett skogsparti på sin baksida. Man möts av rosenbuskar, buskar och en välskött gräsmatta och solen följer dig från morgon till kväll.

Det stora uterummet som ligger på baksidan av huset lämpar sig för vår och höst och det finns en möjlighet till att öppna upp kanalen till den öppna spisen som redan finns installerad. Idag används rummet till både matplats och loungedel. Stora skjutfönster kan öppnas upp för att släppa in luft vid varmare dagar.

Huset har ett härligt master bedroom med många garderober, ett sovrum/kontor och två sovrum som är omgjorda till ett Tv / lounge rum. Kök, vardagsrum och matsal har en öppen planlösning på ca 55 kvm och de stora fönsterna som finns på vardera sida av det stora rummet släpper in ljus och gör rummet ljust och härligt. I vardagsrummet finns en öppen spis som används på de kallare delarna av året.
Köket renoverades 2009 och är vitt, ljust och inbjuder till långa frukostar vid matbordet som rymmer 4-6 personer.

Ett källarplan finns och det rymmer tvättstuga med dusch, många förråd och ett rum som kan användas till allrum, lekrum, TV rum mm. Huset har ett garage för en bil och en uppfart för två bilar.

Detta huset trivs man i och man sitter gärna kvar och dricker sitt kaffe och äter sin kolakaka tills den är slut.

Inga förhandsvisningar. Vi ses på visningen! Välkomna!
// Ulrika

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Höllviken

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.