Kommande

Stigstaholmsvägen 23

Hörnebo, Tibro kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
171 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
883 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
22 166 kr/år
Kommande

Välkommen in i denna fantastiskt smakfullt renoverade familjevilla, där varenda bild ser ut att vara tagen direkt från ett inredningsmagasin!

Färgsättningen i denna bostad är verkligen väl genomtänkt och modern med naturnära färgval genomgående i grått, vitt och beige tillsammans med vackra naturtoner. Den stilfulla och exklusiva känslan når sin fulla potential då man dessutom gjort egentillverkade dörrfoder, golv- och taklister för att få en unik och välarbetad känsla. Känslan fortsätter med det vackra trägolvet som flyter snyggt och enhetligt och tröskelfritt i alla rum och bänkskivan i köket matchar den genomgående naturtonen med ett utförande i vacker natursten. Bostaden har ett stilfullt platsbyggt shakerkök med IKEA-stommar från 2022 med matplats, bra arbetsytor, vitvaror i borstat stål och integrerad diskmaskin. Dessutom har köket en stor köksö, utrustad med induktionshäll som modernt har integrerad spisfläkt som bjuder till ett riktigt luftigt och öppet intryck! Vidare har huset ett stort vardagsrum som idag inretts med stor soffgrupp och tv-möbel tillsammans med matsalsgrupp, utan att kännas i närheten av trångt. Utöver vardagsrum hittar vi i entréplan dessutom två smakfullt renoverade sovrum (med inbyggda garderober där garderobsdörrarna snyggt fälts in i konstruktionen), samt ett stort badrum med badkar och en tvättstuga med groventré.

Tar vi trappan upp till övre plan så finner vi ett väl tilltaget tv-rum eller andra vardagsrum, badrum med dusch och förberett bastu-utrymme, två stora sovrum samt förvaring i två walk-in-closets och kattvindsförråd.

Tomten till huset är välplanerad, och känns med sina 883kvm mycket större, tack vare att huset är framflyttat så långt som möjligt mot vägen, vilket ger en stor baksida att fylla med såväl sommarlek som årliga kubb-turneringar, utemöbler och kanske altandäck med spa-bad eller pool i framtiden? Trädgården är plan och lättskött med en stor öppen gräsmatta tillsammans med träd och växtlighet. Utöver ett välbyggt hus har man dessutom ett stort garage med goda förvaringsutrymmen, som utrustats med 3-fas, vatten och avloppsbrunn. Dessutom har man även en stor carportplats och plats för ytterligare bilar på uppfarten, så bilplatser finns det gott om!

Så om du är intresserad av en stor och gedigen familjevilla där hela bostaden smakfullt renoverats och färgsatts så att du bara kan flytta in och bo: Då är detta hus något du inte får missa!

Boka gärna in dig på visningen via länken i annonsen på vår hemsida. På hemsidan kan du dessutom kan ta del av både besiktningsprotokoll, frågelista och annan bra information om bostaden.

Angående visningarna är vi måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte kan/vill komma på ordinarie visning, kontakta oss så löser vi såklart det.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Victor Koinberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Victor Koinberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
+46703-32 74 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.