Kållandsö Furuvik 1

Hörvikens marina, Lidköpings kommun Se på karta

6 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
2 926 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
48 722 kr/år

I härlig sjömiljö ligger denna generösa villa vid Hörviken med bästa läget som bjuder på sjöutsikt och möjlighet till sol hela dagen. Här finns fantastiska möjligheter att skapa härliga minnen, sommar som vinter, tillsammans med familjer och vänner. Ett unik tillfälle för dig som uppskattar avkoppling med närhet till vatten och natur.

Generös villa i 1,5-plan med plats för både familj och gäster med sina hela 6 rum varav 3 sovrum, bra plats för umgänge och stora socialaytor. I bostadshuset möts man av entréhallen som sedan leder vidare in till den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum. Centrerat i rummet står braskaminen med insats som går att elda i vid kyligare dagar. Rymligt kök med halvö, gedigna träluckor, bra förvaring och bänkytor. Vidare når man det isolerade uterummet om ca 40 kvm med klinker på golv och som ligger i anslutning till altandäcket. Entréplan rymmer också två av sovrummen, toalett/dusch och praktisk tvättstuga. Ovanplan har idag endast ett sovrum men det stora allrummet skulle enkelt kunnat göras om till ytterligare två sovrum. Från allrummet har man också dörr ut mot balkongen som ligger under tak med underbar utsikt mot sjön.
Fastigheten har en generös, friköpet tomt och ligger vackert inbäddad mellan sjön och skogen, med varierande och lättskött tomt med både gräsmatta och berg i dagen.

I garage finns plats för två bilar och har en inredd del med pentry och badrum där möjligheten också finns att inreda loftet för flera sovplatser alternativt uthyrning. Fiber finns indraget till garaget.

Hörviken är belägen på populära Kållandsö som går ut i Vänern och bara ett par hundra meter ifrån huset ligger Hörvikens småbåtshamn med möjlighet till arrende av båtplats. Oavsett om du vill fiska, besöka Läckö Slott, vandra bland hundraåriga ekar, paddla i skärgården, fika, äta delikatesser som Vänerns erkända löjrom eller helt enkelt bara vill ha en härlig stund så är Kållandsö rätt plats för dig.

Välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Madelene Soneby

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Madelene Soneby, Mäklarhuset Falköping
0739782234