Harsövägen 20

Hov, Växjö kommun Se på karta

4 595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
739 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
54 278 kr/år

NYTT PRIS! Välkommen till Harsövägen 20 och denna villa belägen på en trivsam och lummig tomt. Beläget med högt läge på gatan erbjuds här ett hus i genomgående fint skick som skapar ett boende med lugn och skön tillvaro. Detta genomtänkta och väl underhållna boende skapar ett idealiskt hem på ett centrumnära läge. Den skyddade baksidan har inbjudande och stora ytor för lek och planteringar.

Huset erbjuder fina sällskapsytor såväl ute som inne och dess luftiga känsla gör det lätt att skapa ett trivsamt hem där man gärna tillbringar mycket tid. Huset genomsyras av ett medvetet uttryck med fokus på att underlätta vardagen med sin planlösning och vacker utemijö. På entréplan möts man av den sociala delen som rymmer det välutrustade köket och det tilltagna vardagsrummet som har plats för det stora sällskapet. Denna del inbjuder till härliga sammankomster med familj och vänner. Den generösa balkongen sträcker sig längs med husets ena sida och blir sommarens favoritplats. Från balkongen har man vackra vyer över bostadsområdets takåsar och härliga Tomtabacken. På samma plan finner man också den privata delen som är praktiskt avskild. Här ryms två sovrum i bra storlek och ett generöst badrum. I sutterängplanet kan man koppla av i den härliga gillestugan med öppen spis. Från gillestugan kommer man ut till den stora inglasade altanen som har plats för det stora möblemanget. Bonus är möjligheten till uthyrning eller tonårsrum i form av egen ingång, sovrum och ett helkaklat badrum. Praktiska utrymmen som tvättstuga och generösa förvaringsmöjligheter erbjuds också på detta plan. Det finns även ett praktiskt garage med uppfart som tillhör villan.

Centrumnära Hov är mycket omtyckt och det är inte konstigt med tanke på att man har allt inom räckhåll. Här finns Pilbäckskolan med förskola och grundskola och flertalet högstadie- och gymnasieskolor. Busshållplatsen ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. Härliga skogspartier och bra cykelleder uppmuntrar till fysisk aktivitet och Tomtabacken inbjuder till härlig pulkaåkning vintertid. På den större vägen utanför bostadsområdet finns en busshållplats bekvämt belägen. Fyllerydsskogen med härliga promenadstigar och vacker natur ligger också i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Daniel Bohn

Bjurfors Växjö
Mäklare Daniel Bohn, Bjurfors Växjö
0735000582