Ormeshaga Norregård

Hovmantorp, Lessebo kommun Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
220 m²
Tomtarea
1,4 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
67 175 kr/år

Välkommen till Ormeshaga Norregård. Strax utanför det populära samhället Hovmantorp ligger Ormeshaga. Vill du bo avskilt med närhet till sjö men samtidigt ha bekvämligheter runt hörnet? Finns det händelsevis hästintresse eller har du kanske företag som du skulle vilja bedriva på hemmaplan? Det finns oändliga möjligheter i Ormeshaga Norregård!

Med endast 5 km till Hovmantorps centralstation tar du dig med tåg vidare ut i världen. Varför inte ta tåget till Växjö för lite shopping? Eller ge 3 timmar och du sitter på ströget i Köpenhamn och avnjuter en god bit mat i fint sällskap! Fastigheten är belägen nära Byaviken som ligger i sjön Rottnen, här medföljer egen båtplats via servitut. Stressa av i harmonisk miljö med en båttur en ljummen sommarkväll efter jobbet.

Tomten på 13 622 kvm omfattar öppna gräsytor samt ängar med dominerande trädslag av björk. På tomten finns ett bostadshus om 220 kvm med 6 rymliga rum varav 3 - 4 sovrum med fina trägolv och rogivande lantlig miljö. I den inglasade altanen med söderläge kan du njuta av tillvaron och drömma dig bort till solnedgången som speglar sig i sjön.

På tomten finns även ekonomibyggnad som för närvarande är inredd med stall samt tre fina verkstadslokaler med stora portar. Isolerad carport med plats för 2 bilar och jordkällare som är i behov av renovering.

Fastigheten kommer att förbesiktigas och säljaren kommer att teckna en dolda fel försäkring.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Melanie Oehme

Egendomsbyrån AB
Mäklare Melanie  Oehme, Egendomsbyrån AB
+4647710000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.