Murvägen 22

Hovshaga, Växjö kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
354 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
39 145 kr/år

Välkommen till ett mycket trivsamt hus beläget i direkt anslutning till ett lummigt skogsparti. Från den härliga inglasade altanen öppnas dörrarna upp mot den lummiga och grönskande trädgården. Med belägenheten på en hörntomt bor man avskilt och insynsskyddat med naturen som närmaste granne. Området är bilfritt och har ett barnvänligt fokus med stora grönytor för fotboll och lek.
Det trivsamma boendet har ett spatiöst vardagsrum med braskamin som skapar både trivsel och värme. I direkt anslutning till vardagsrummet når man den inglasade altanen. Altanen präglas av en charmig medelhavskänsla med vinrankor, stora glaspartier och vy över hela trädgården. Köket har en trevlig matplats och ligger bredvid den praktiska groventrén med tvättstuga. På entréplan finns också två rum varav ett större och ett badrum med badkar. På övre plan når man den privata sfären med allrum och tre sovrum. Här finns också ett fräscht badrum med dusch. Boendet genomsyras av en varm och ombonad känsla med välplanerad och effektiv planlösning.
Framsidan av huset välkomnar med en inbjudande entré med vackra planteringar och fina sittytor. Det finns också praktiska utrymmen som förråd och cykelställ.
Som boende på Murvägen bor man nära Hovshagaskolan och flertalet förskolor. En kort promenad bort ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Det finns bra cykelleder in till centrum och utanför bostadskvarteret finns en busshållplats. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb med golf och fina skidspår, ridstall och bad i Helgasjön. Här kan man även njuta av underbar natur i närområdet då området gränsar till Hovshaga Naturreservat som omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg. Här finns en rik biologisk mångfald och miljön uppmuntrar till friluftsliv med flera grillplatser och fysisk aktivitet som bad och promenader.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Daniel Bohn

Bjurfors Växjö
Mäklare Daniel Bohn, Bjurfors Växjö
0735000582

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.