Finnholmsvägen 9

Huddinge kommun Se på karta

6 985 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 564 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
38 795 kr/år

Välkomna till denna ljusa, snyggt inredda och påkostade villa, beläget i ett lugnt och barnvänligt område i Stuvsta/Trehörningen.
Stor fin uppvuxen trädgård, med gräsmatta, fruktträd och planteringar. Här finns gott om utrymme för ett stort trädgårdsland och odla sina egna ekologiska grönsaker. Lyxigt insynsskyddat poolområde med en stor terrass med sol under större delen av dagen! I poolområdet finns poolhus/gästhus samt ett trevligt utekök. Flera uteplatser/matplatser med olika sollägen, inbjuder till umgänge och sena middagar.
Här flödar ljuset in! Stora fönsterpartier mot trädgården, tilltalande planlösning, snygg inredning, fina sociala ytor vilket ger villan sin unika karaktär!
Snyggt inrett kök med en stor köksö samt med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är villans naturliga samlingsplats och inbjuder till mingel och matlagning. Mysigt vardagsrum med en charmig eldstad, vilken förhöjer stämningen samtidigt som den ger en fin tillskottsvärme under årets kalla månader. Hela entréplanet inbjuder till socialt umgänge och stora middagar. Planlösningen är flexibel och det är lätt att ändra efter familjens behov. Idag finns tre sovrum inredda, man kan lätt skapa ytterligare rum på nedre plan. Nedre plan har en egen ingång och ägaren använder del av planet som en frisersalong. Lätt att inreda till en separat lägenhet/generationsboende, kontor eller stor relaxavdelning.
Villan är besiktigad och är i ett mycket bra byggnadstekniskt skick! Stora påkostade renoveringar är utförda under senare år. Fiber finns indraget. Lågt radonvärde 70 Bq/ m³. Garage.
Villan är fint belägen i ett mycket attraktivt och lummigt villakvarter med närhet till skog, natur och sjöar. Utmärkta kommunikationer med endast några minuters promenad till busshållplats, där buss 705 tar er mot Stuvsta C och Huddinge C. Nära till hockeyhall, skolor, förskolor samt sjön Trehörningen.
Önskar ni bo i ett mycket attraktivt och barnvänligt villakvarter, nära fin natur med närhet till centrum och kommunikationer då ska ni inte missa denna fina fastighet. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Huddinge

Kontakta mäklaren

Ulrika Högberg

HusmanHagberg Huddinge
Mäklare Ulrika Högberg, HusmanHagberg Huddinge
070-606 46 40