Kommande

Prostvägen 33A

Huddinge kommun Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
506 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
30 120 kr/år
Kommande

Förhandsvisning söndag 24 oktober, vänligen kontakta mäklare för mer information och tid för visning!

På trevliga Prostvägen hittar vi detta hus med lättskött tomt och attefallshus. Huset är specialritat för att fylla familjens alla behov. Här har den genomtänkta planlösningen ställt de sociala ytorna i främsta rummet. Genomgående parkettgolv och vitmålande väggar. Vattenburen golvvärme på båda plan, vilket även gör huset lättmöblerat. Väl inne i huset möts du av en svindlande takhöjd på hela 6 m upp till nock. Det stilrena köket bjuder in hela familjen att samspela vid matlagningen. Genomtänkt med fönster i 3 väderstreck bjuder in till rikligt med ljus till entréplan. Köksön ger mer förvaring samt sittplatser och blir en härlig samlingspunkt vid fördrinken. I en L-vinkel från köket placerad med fördel matplatsen där du får plats med ett stort bord med många sittplatser.

Vardagsrummet ger yta till en ombonad del med soffgrupp och TV. Tegelvägg skärmar av vardagsrum och hall och ger samtidigt huset karaktär. Husets 4 sovrum är uppdelade med 3 st. på övre plan samt ett sovrum på nedre plan, som med fördel användas som hemmakontor. Separat uthyrningsdel med wc, dusch pentry, kyl och tvättmaskin.

Huset är befriat från fastighetsskatt fram till 2029!

Från Prostvägen hittar du buss inom några minuters promenad för att därifrån ta dig inom några minuter till tunnelbana och pendeltåg från Fruängen respektive Stuvsta Station. Här finns även Ica butik och postombud. För mer shopping är det endast 1 km till Huddinge centrum som erbjuder ett brett urval av butiker samt restauranger och gym. En kortare biltur bort ligger shoppingcentret Kungens Kurva med IKEA och flertal restauranger. Stuvsta är ett välvuxet villaområde och bjuder på många fina promenadstråk bland natur och sjöar. Runt knuten ligger Rosendalsparken som erbjuder flera mötesplatser, stora gräsytor, grillplatser, hängmattor och parksoffor. Det finns möjlighet till aktivitet som utegym, bollsport, boule och pulkaåkning vintertid.

Måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Stefanie Schubert

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Stefanie Schubert, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
070-491 90 18

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.