Edwin Berlings gata 25

Husensjö, Helsingborgs kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 850 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
180 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
511 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
51 803 kr/år

På barnvänliga Husensjö finns nu en fantastisk möjlighet att bli ägare till ett stort och välskött hus på ypperligt läge med en alldeles lagom tomt. Huset, som en gång i tiden varit ett parhus, bjuder på generösa sällskapsytor med bland annat två stora vardagsrum, ett i varje ände med utgång till både fram- och baksida. Mellan husets två allrum finner vi ett fint, välunderhållet kök från Kvänum som erbjuder fantastiska förvarvaringmöjligheter som är en riktig dröm för den stora familjen. Husets stora badrum är helkaklat och fräscht, utrustat med både dusch och badkar. De mer privata delarna finner vi på husets ovanvåning med fyra sovrum, alla med någon slags förvaringslösning samt två stora toaletter. Här ger planlösningen ett sken om hur det tidigare sett ut när huset var delat i två.

Fastigheten har varit i nuvarande ägares händer i snart 25 år. Det måste väl innebära att man har trivts tänker jag! Genom dessa år har en del stora och ”tråkiga” renoveringar utförts som bland annat; dränering, fönsterbyte, byte av takpapp och läkt, renovering av tvättstuga, kök och badrum. Mindre uppdateringar har givetvis gjorts för att ta hand om huset på bästa sätt men där finns fortfarande viss uppfräschningsmöjlighet kvar i huset. Perfekt för dig som önskar sätta din egen prägel i ditt nästa boende.

Utöver husets 180 kvm finner vi bostadens källare på närmare 100 kvm. En bra källare med egen ingång och en massa rum för diverse saker som man som husägare har lätt att samla på sig. För den händige hade källaren kunnat rustas upp och fungera som en tonårsavdelning alternativt till uthyrning. Här nere finns alla möjligheter!

På detta attraktiva läge, med bra bussförbindelser till centrum, har man också nära till naturen i Jordbodalen med promenadstigar, utegym och lekplatser. Det är bekvämt cykelavstånd till såväl Filbornabadet som Olympia, skolstaden och centrum.

Här kan ni flytta rakt in och njuta av ett trivsamt hus med gott om plats för hela familjen.
Varmt välkommen att boka tid för visning med ansvarig fastighetsmäklare!

Läs mer hos mäklaren
3Etage i Höganäs AB

Kontakta mäklaren

Hannah Kjell

3Etage i Höganäs AB
Mäklare Hannah Kjell, 3Etage i Höganäs AB
0735179336