Rosengatan 9

Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun Se på karta

3 595 000 kr

3 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
111 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
745 m²
Byggår
1923
Energiklass
D
Driftkostnad
55 230 kr/år

Varmt välkomna till Rosengatan 9, Huskvarna och denna synnerligen välskött och familjära 1 1/2-plans villa med källare i mexitegel och fjärrvärme som uppvärmningssystem.
Villan är belägen med en stor och vacker trädgård med flertalet uppvuxna äppelträd, vacker förrådsbyggnad med en pergola, härligt uterum vid entrén samt ett stort friliggande garage från 2012.
Här erbjuds en villa som genomgått flertalet stora renoveringar med bland annat dränering, isolerat betongplatta och installerat vattenburen golvvärme i källare, bytt merparten av fönster, nytt yttertak samt renoverat ett stort och smakfullt badrum i källarplan. Inget har lämnats åt slumpen.
Villan välkomnar er med en stor entré/hall, bra och rymligt kök med plats för både stort matbord och gott om arbetsytor, och intill köket ligger det stora vardagsrummet i fil med härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck där plats för både stort matbord samt soffgrupp ges.
Vidare erbjuder er övre plan 2–3 stora och bra sovrum beroende på hur ni vill disponera rummen, helkaklat duschrum samt en mindre hall med utgång till en balkong.
Trappan från hallen leder er ner till källarplan med genomgående vattenburen golvvärme med en stor gillesstuga, förråd/pannrum, stor tvättstuga med bra utrymmen samt ett stilfullt och stort badrum med både dusch och bad.
Här bor ni ett charmigt villaområde med närhet till skola, förskola, bra kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg samt bekvämt gång- och cykelavstånd till serviceutbud och matbutiker.
Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Nicholas Palm

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Nicholas Palm, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46708792298