Hantverkargatan 66

Hyllingelyckan, Landskrona kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
621 m²
Byggår
1943
Driftkostnad
30 170 kr/år

Ytterst välskött och gediget byggd tvåplansvilla i funkisstil med källare, uppförd 1943 och innehöll då två lägenheter med gemensam källare. Originaldetaljer som dörrar och fönsterbänkar är bevarade.

Idag är det enfamiljsboende. Nuvarande ägare har bott i huset sedan 1994 och har löpande renoverat fastigheten, bl a bytt tak, 3-glasfönster från Mockfjärd på hela ovanvåningen och altandörren i köket, två helkaklade toaletter, helkaklad dusch i källaren, klädde stentrappan till ovanvåningen med trä för att få den mer gångvänlig, gjorde köket större genom att slå ut en vägg mot ett tidigare sovrum samt öppnat upp med valv mellan matrum och TV-rum på bottenvåningen.

Fjärrvärme och friköpt tomt.

Uppväxt trädgård med plats för både lek och odling. Här finns olika sorters bärbuskar och fruktträd som vinbär, hallon, fikon, vindruvor, äpple, plommon och körsbär. Mysigt uterum, byggt på 1970-talet, om ca 14 kvm och stenlagd uteplats i anslutning till köket.

Separat byggnad (sammanbyggt med grannen) om ca 29 kvm innehållande garage och förråd, byggdes på 1970-talet, här finns både varmt och kallt vatten. Trädgårdsförråd finns intill.

Bra beläget med gångavstånd till allt som staden erbjuder! Mataffärer och tågstationen ligger alldeles i närheten, skolor och förskolor likaså. Gång- och cykelavstånd till både centrum och havet. Några minuters bilväg till E6.an, perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas