Hyltaskogsvägen 110

Hyltaskogsområdet, Skurups kommun Se på karta

3 295 000 kr

3 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
684 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
28 600 kr/år

Välkommen till Hyltaskogsvägen 110 och till denna välskötta familjevilla i gott skick! med endast en ägare! Bostaden ligger på ett perfekt läge i Skurup med gångavstånd till centrums alla serviceutbud och i direkt närhet med naturen. Härifrån nås centrum smidigt med gångavstånd på de flertalet gång- och cykelvägarna i området. Dessutom ligger Hyltaskogsvägen i direkt anslutning till Skurups vackra naturreservat Zimmermans backe och skogsområdet Bräknehus som erbjuder vacker natur, fina promenadstråk och fina samlingsplatser.

Bostaden på hela 156 kvm är uppdelat på 1,5 plan och erbjuden en trevlig planlösning. På entréplan finns hela två sovrum i bra storlek, ett väl tilltaget kök med fina bänkytor samt gott om förvaringsmöjligheter och med en tillhörande matplats för 4-6 personer, en rejäl tvättstuga med plats att sköta hela hushållets klädvård och dessutom med en praktisk groventré. Här finns även ett större badrum med badkar och ett stort fint allrum som inrymmer en större soffgrupp samt med direktutgång till den härliga uteplatsen på trädäcket och vidare ut till den trevliga trädgården med mysiga uteplatser. Allrummet erbjuder även plats för en extra matplats för den som önskar med utrymme för 6-8 personer. På övervåningen erbjuds ett fint och rymligt allrum med trevliga stora takfönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Här finns två väl tilltagna sovrum som sträcker sig längst med vardera gavel. Sovrummen går att dela av till ytterligare två sovrum vid behov. Till det ena sovrummet erbjudes dessutom en tillhörande praktisk walk-in closet som ligger i direkt anslutning. Även på detta plan finns ett stort ljus badrum utrustat med dusch samt med fint takfönster som erbjuder ett bra ljusinsläpp.

Bostaden ligger precis i närheten till ett naturreservat. En fin uppväxt häck ramar in den välskötta & privata trädgården. Här finns rejäla gräsytor för lek och spring samt flertalet uteplatser och diverse uppväxta äppelträd och blomstrande buskar. Till bostaden hör en bra uppfart med plats för en bil samt ett garage som inrymmer en bil och ett praktisk förråd.

Skurup ligger med sitt strategiskt smarta läge på perfekt pendelavstånd från t.ex Malmö/Lund. Tågen lämnar perrongerna varje halvtimme stora delar av dygnet mot såväl Ystad och Österlen som mot Malmö och Köpenhamn. Av- och påfarter till E65 finns i Skurup och Malmö är inte längre bort än knappa 30 min. Flertalet skolor och förskolor finns till barnen, ett bra och växande butiksutbud i en välkomnande by som är i ständig utveckling. Varmt välkommen till Skurup och till Hyltaskogsvägen 110!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Therese Malekzadeh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Therese Malekzadeh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0705616070

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.