Nyproduktion

Olofsred 4

Hyssna, Mark Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
107 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1 500 m²
Nyproduktion

Här finns möjligheten att beställa ert framtida drömhus från Älvsbyhus. Här bor ni sjönära med härlig sjöutsikt över Härsjön och har möjlighet att göra egna tillval för att skapa just ert framtida drömboende! Med bra pendlingsmöjligheter och närhet till skog och natur är detta en plats där ni kan "hitta hem". Sommaren fylls av lek och bad vid sjön och vid kalla vintrar står isfiske, skridskor och korvgrillning på schemat.

Här planeras uppförandet av Älvsbyhus husmodell Fanny i 1 1/2 som passar utmärkt för den växande familjen. Fanny är ett nytt hus baserat på Älvsbyhus genom tiderna största bästsäljare. Husmodellen med inredningsbar övervåning passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner.

Tomten är obunden så möjlighet finns även att välja en annan husleverantör för den som vill!

Bottenvåningen har en stor öppen lösning mellan kök och vardagsrum och ger bra plats för både matlagning och umgänge.

Från balkongdörren i vardagsrummet och från den rymliga tvättstugan ges enkel tillgång till utemiljön. Med ett rymligt master bedroom och ett stort sovrum på markplan är Astrid en perfekt start för en växande familj. Det är också möjligt att få ett extra mindre sovrum på bottenvåningen på 7,7 m² eller en klädkammare på 4,3 m².

När ni behöver mer plats, eller redan från början, kan övervåningen inredas så att den möter era behov. Vårt förslag för övervåningen är att göra ett stort sovrum och vardagsrum/allrum, ett badrum och en klädkammare. Detta bestämmer ni såklart själva. I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.

Gör Fanny till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov. Detta hus kommer utrustas med tillvalen gavelbalkong, altan och övervåningen kommer få en takkupa på baksidan för ökad rymd och ljusinsläpp på övervåningen. Fanny kan kombineras med carport/garage.

Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kinna