Piscesvägen 11

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
133,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Driftkostnad
37 479 kr/år

Välkomna till Idre Himmelfjäll och en toppmodern nyproducerad fjällstuga med fin utsikt. Här på Piscesvägen möter du en fjälldröm med stora härliga spröjsade fönster, träfasad, altan och en entre belagd med gatsten.

När du kliver in i huset får du direkt en känsla av fjällen och att här vill jag spendera mina lediga dagar. Planlösningen är genomtänkt med klinker på golv i hallen och ett fönster för ljusinsläpp, tre sovrum på entréplan, badrum med bastu och dusch. Dessutom finns ytterligare ett badrum med dusch, tvättpelare, torkskåp och bergvärmepump. Det magiska med huset är dess allrum med ljusinsläpp från stora fönster ända upp till tak och värmande kamin som är centrerad i rummet. Planlösningen är öppen mot köket som är välutrustad. Du får plats med en stor matgrupp upp till 14 personer.
Huset har även en övervåning med två sovrum och toalett. Dessutom finns ett allrum som är perfekt som tv-rum eller kontor.

Smarta val av material med kök från IKEA som erbjuder lång garanti, det är perfekt vid uthyrning.

Ta chansen att förvärva en toppmodern nyproducerad fjällstuga i sagolika Himmelfjäll! Himmefjäll expanderar hela tiden och utvecklar sina aktiviteter med nya liftar och nedfarter, restauranger m.m.

Om du önskar kan du köpa till möbelpaket som även inkluderar uppsättning i rummen. Då kommer du till en färdig och möblerad stuga! Även ett skotergarage kan gå att få som tillval. Ett skidförråd ingår och finns i huset.

Bilderna är inspirationsbilder från visningshuset som står på Colestiumvägen 2. Visningshuset på Colestiumvägen genererade mycket fina uthyrningsintäkter: från påsk 2022-påsk 2023 intäkter efter provision på ca 240 000 kr. På Piscesvägen 11 väljer ni själva om ni vill hyra ut, inget krav föreligger.

Tillträde vår 2024.

För bokning av visning i Colestium 2 - kontakta oss. Välkomna att besöka tomten Piscesvägen 11 när det passar dig.
Kontaktuppgifter till oss på Särna-Idre kontoret: 0253-31 000 | [email protected].

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341