Nyproduktion

Innertavle 364

Innertavle, Umeå kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
2 150 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
29 701 kr/år
Nyproduktion

Visning på tomten den 1/6 mellan 16:00 - 18:00. På plats är Lundbergs Bygg, Handelsbanken och Mäklarcity. Passa på och ställ dina frågor under tiden bjuder vi på kaffe med dopp - Välkomna!
Med en nyproducerad bostad slipper du lägga pengar på att renovera och är dessutom befriad från fastighetsskatt/fastighetsavgift de första 15 åren, här bor ni med bra energivärden och låga kostnader under många år. När huset står klart är det bara att flytta in och njuta av ett underhållsfritt hem där familjen kan trivas.

Drömmer du om lantlig miljö och Bullerby-känsla...
Nu säljer vi tre nyproducerade Västerbottensgårdar i naturskön miljö i Innertavle. Husen håller hög standard med kök och badrumsinredning från Ballingslöv, vattenburen golvvärme i bottenvåningen, två helkaklade badrum och genomgående fint ekparkettgolv. Stilfull infälld belysning i badrum och kök. Entréplan har hela 2,70 till tak och dörrarna mäter 2,30 - bredare foder och lister ger en genuin gårdskänsla, övre plan mäter 2,40.

Här bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad till ån där du kanske får en och annan firre på kroken - cykelavstånd till NUS och universitet, ca 6 km. Här har man möjlighet till ett härligt uteliv med elljusspår, fotbollsplan längs Brännbackavägen, pulkbacke vintertid och grillplats på hällarna. I byn finns en modern skola åk 1-5 samt två förskolor.

Välkommen till barnrika Innertavle - på landet men ändå så nära stan.
Hör av dig så berättar vi mer!

Läs mer om bostaden
Mäklarcity Umeå

Kontakt

Bo-Gunnar Samuelsson

Mäklarcity Umeå
Mäklare Bo-Gunnar Samuelsson, Mäklarcity Umeå
0703307801