Fribergavägen 6D

JÄRLÅSA, Uppsala kommun Se på karta

4 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
1 691 m²
Byggår
2021

Välkomna till en nybyggd villa med trivsel och familj i fokus.

Uppe på höjden intill en fin skogsdunge ligger en nybyggd 1-plansvilla i sten med vitputsad fasad. Parkera bilen i det påkostade garaget med tillhörande carport som ligger intill groventrén.

Husets design erbjuder en öppen planlösning av gemensamhetsytorna med extra generös takhöjd i vardagsrummet. Fina parkettgolv och ljusa ytor är genomgående i huset och extra planering har lagts vid placering av fönstren som ger fin kontakt med omgivningarna. Huset är ett bra val både för barnfamiljen och äldre då trappor ej är aktuellt, även bilen har sin plats nära entrén.

Den öppna planlösningen mellan rummen där kök med bardel som vetter mot vardagsrummet gör det enkelt att umgås, i det välutrustade köket finns även plats för en gemytlig matplats med sikt ut mot trädgård och grannskapet. Intill köket ligger tvättstugan med en praktisk groventré som leder ut till garaget med carport och förrådsutrymmen. De stora fönsterpartierna i huset förstärker känslan av rymd och ljus i alla rummen och erbjuder en härlig vy ut mot omgivningarna så som berg i dagen och ett fint skogsparti. Utgång via fönsterdörrar till altanen i söderläge finns både från vardagsrummet och från husets master-suite med eget badrum.
Den ena änden av huset bildar en avskild yta där barnens sovrum samlas kring ett allrum, här finns även ett rymligt helkaklat badrum.

Järlåsa:

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack.

Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka, Bredsjö endast en cykeltur bort. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

En plats att bli nostalgisk och njuta av naturens under. En plats att skapa underbara minnen - Vi välkomnar er att besöka oss på visning och njuta av den svenska sommaren!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Micaela McClafferty

Riksmäklaren
Mäklare Micaela  McClafferty, Riksmäklaren
070-218 10 47