Myrvägen 22

Järlinden, Falun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
1 044 m²
Våning
0, hiss finns ej
Byggår
1957
Energiklass
D
Driftkostnad
43 323 kr/år
Antal besök
10 626
Dagar på Hemnet
20

Unik villa på Järlinden i högt läge med skyddad trädgårdstomt. Välkommen till ett väl omhändertaget och renoverat hus från 1957 i bästa läget med allt vad Lugnet har att erbjuda runt husknuten!

Här erbjuds ett fint boende med renoverade badrum på varje våningsplan och ett härligt ljust kök där detaljer som den rostfria bänkskivan och det mörka kaklet sätter sin prägel på rummet. I anslutning till köket finns en rymlig matdel med ljusinsläpp som når genom hela rummet. Från köket kliver du enkelt ut på den rymliga balkongen med glasräcken vilket gör att du har härlig vy över tomten. Njut av morgonkaffet i ett soligt sydvästläge.

En rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter via garderober med skjutdörrar och platsbyggd förvaringslösning. Hallen öppnar upp sig och du når båda våningsplanen via en vacker ektrapp med tillhörande smidesräcke. Övervåningen består av hela 3 sovrum samt ett renoverat badrum med kakel, klinker och golvvärme.

En mysig suterrängvåning med generösa umgängesytor där barnen kan leka helt ostört. I anslutning till allrummet når du husets tillbyggnad bestående av två sovrum där du slås av den generösa takhöjden och den fina fönstersättningen. Via dubbeldörrarna i glas når du enkelt trädgården och den härliga nybyggda altanen. Detta våningsplan innehåller även en mindre toalett och ett fräscht badrum med både badkar, dusch, kommod, golvvärme, spotlights och handdukstork. Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare i anslutning till groventrén förenklar vardagen då barnen kommer in med smutsiga kläder.

En lagom stor trädgårdstomt omsluter huset där det finns utrymmen för både lek, odling, rekreation och en mindre del skogstomt där det t.o.m. växer blåbär! Lekstuga och sandlåda.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj högt beläget i vackra Järlinden. Lugnets naturreservat ligger alldeles bredvid och erbjuder motionsspår och friluftsliv i alla former. Lugnets idrottsanläggning erbjuder en unik samling av idrottsarenor, bad, skidanläggning härliga cykelleder och skidspår. Dessutom har man både Högskolan Dalarna, Falu centrum och Falu lasarett en kort promenad från bostaden. Flertal lekplatser i närområdet, förskola och gymnasium.

Varmt välkommen till Myrvägen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Falun

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 9
    maj
    Sön 9 maj kl. 14:00
    Anmälan till visningen krävs. Notera att visningen är uppdelad i perioder med max antal besökare. Max 2 personer per spekulant. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.